Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Karangan Hari Ahad.

by - 10:03 PM


Assalamualaikum..

Ok, how are you?  Im fine.  Yeah, of coz im fine.  Huhu. Aku lapar, tapi tak tahulah nak makan ape.  Hmm.  Banyak sangat kena pantang makan.  Takpelah, aku sakit pun dah lame kan.  Korban la sikit.  Makin kurus la aku.  Berape berat aku eah sekarang ny.  Ayah cakap, aku dah makin kurus.  =.=’  betul ke eah?  Betul la kot.  Im on diet!  Haha.  Macam takde kerja nak diet pulok.  Haish.

Esok, aku nak exam da.  BEL 311.  Exam petang.  Wow, sangat best waktu exam ny.  Saya suka !!  tapi sy lagi suka kalau pagi  ^_^v.  best sikit.  Huhu.  Tapi tak study bel pun.  Aku dok bz study csc je dari haritu.  Haha.  CSC sangat susah.  Ngn aku yang tak minat komp langsung, cmni  la jadinye.  Nak jatuh cinta kat KOMP!!  Huwahhhh.  Wish me luck for my final exam k.  :D

Ag kan, aku kan, nga pening taw, dgn ape?  Masalah hati lagi ke?  Haha.  Macam tu lah.  Nta lah, aku pun tak faham ape yg dy nak dari aku.  Agaknye aku ni sekadar tempat dy bile dy rase sunyi kot.  Kalau dah ade teman, dy pun takde la nak cari aku dah.  Bagus sangat la care kau kan.  Hehe.  Aku suka kot!  Sangat  =.=’  burrrrr.  Haih, nape la jadi macam nii..kan bagus, kalau dy tak pernah buat hal and ktorg masih bersama.  Tentu ktorg dah bahgie kan.  Nape dy tak syg aku mcm aku syg kat dy eah?  Nape dy suke curang dgn aku?  Kalau dah tau aku tak cukup sempurna unt dy, jgn la cari aku da.  Kte kan dah takde pape, dy pun dah ade yg laen.  Tak tahu lah.  Rindu.  Hmmm.  Senang kalau bole delete sume memory ttg dy.  Kan baguss.  Biarlah, semoga dy bahagie.  Bahagiakah aku melihat dy bahagia?  Fill blank in the ______ .

Hujan hari-hari.  Hari-hari pun nak hujan.  Semalam g jalan pun sepanjang jalan hujan.  Hari ini pun mesti akan hujan.  Langit da mula mendung.  Petanda akan hujan.  Hujan oh hujan.  Bubye.


You May Also Like

0 comments