Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

hidup tak selalunya indah :)

by - 3:50 AM

assalamualaikum,

hye hye hye!  im done with my 3rd paper!  yeah!  2 more paper (more lebih)!!  ipc and record.  yg de lepas harap ok lah.  takut pointer drop!  taknak kecewakan mak ayah :|  pape pun aku dah cuba yang terbaik.  harap-harap ok lah.  tawakal :)

dah bape hari aku tak tido malam.  penat kot.  pukul 5 am baru nak tutup buku.  seriously penat sangat!  tapi nk wat cane, salah aku lah tak buat preparation awal.  aku rase sem ni macam aku tak terurus pulak.  jadual exam asyik salah..bukan subject tapi waktu..slip nta mana-mana..print punya banyak, sampai 8!  haha.  nk buat ape ntah.  sape nak satu?  angkat tangan tinggi-tinggi!!  yeay!!  hehe

hari ini (skema pulok) nak tidur awal.  haa jangan sesape kacau taw.  haa jangan jangan jangan.  macam selame ni bunyi la pulok handset tu.  uhuhu.  lame nye da tak otp kan.  rindu lah plak.  kredit digi dah tamat tempoh, sekarang guna satu nombor je.  jadi lah.  digi bukan guna pun, buat rugi je topup.  simpan je lagi bagus.  hehehe.  sape nak otp ngn aku?  haa gtau taw.  taw.  taw.  i'll call you.  hehehe.

cakap pasal no digi kan, rtu tetibe la pulak ade org nk kenal kat no digi.  aku rase salah no, sebab aku bg no digi bukan kat sume org.  org tertentu je dapat.  takkanlah kawan2 aku nak bagi kan.  aku just cakp kat dy "tak bole.  sorry.  dah kawen.  kbai."  haha.  im married la!  ade anak dah pun.  apakah?

lagi..aku nak cakap pasal sorang budak ni dah kantoi curang.  haha.  lawak, padan muka!  aku la kan, kalau lah pakwe aku curang, aku nak org gtau aku.  aku dulu, kawan-kawan dy pny baek, tak gtau aku yg dy byk gf.  what what what?  kecewa gila.  sejak tu aku tak caya cakap mber2 dy dah.  and now, aku dah takde papelah ngn dy.  IM SINGLE!!  huhuhu.  kenape kau buat aku camni haa??  aku syg taw!  hmm mungkin kau bukan org yg aku perlu.  maybe..

aku lapar..tapi aku tak bole nak makan sebarangan.  bosan.  lalu kat dm, alahai..menggugat.  rase nak g makan senyap2 je.  lapar!  lapar!  sampai bila niiii :(

haaa..ase nak yg ni spesel post..cewaahh..haha..tapi tak pelah..nanti jadi laen ag..huhu..sje je lah..jgn amek serious k..hmmm awak..you know what..sy tak rase awak akan bce post ni..hehe..yela, sy pun takkan cakap benda ni kat awak..(nak mampus?)  haha.

you know what..
its hurt to see your face in a problem.. if i can, i'll lend u my shoulder to cry on and when you tell me, 'i dun wanna cry again', i'll wipe your tears. if u need sumone to share bout your problem, you can find me. i'll lend u my ears. its not bout the feeling. but, i understand u.  i can imagine if i in your shoes.  im said it, not because of the feeling but as your friend. :)

tu sbb sy taknak ckp pape kat awak, sbb sy tahu ape akn berlaku..you'll think too much..tapi kalau tak betul, abaikan jelah..Allah takkan menguji umatnya lebih dari kemampuan seseorang tu.  so, you can face it! caiyok!!  hehehe

lastly, (macam karangan pulok)  rini ANNIVERSARY  parents aku.  "HAPPY ANNIVERSARY MAK AYAH"  semoga Allah panjangkan jodoh mak dan ayah and bahagia selalu hingga akhir hayat.   insyaAllah :)  da 23 tahun dah.  aku pulak nak kawin.  aku asyik mimpi aku kena kawin pilihan keluarga je.  menakutkan.  seram kot.  ish, nak hidup ngn org yg kte tak kenal?  parah parah.  dah byk kali mpi.  jgn la mpi cmtu dah..

ok lah, aku nak mandi.  bubye.  :)

You May Also Like

0 comments