Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Followers.

by - 3:57 PM

assalamualaikum.

dear followers.  haha.  bajet hot tak habes2 la aku ni.  perasan kejap.  kejap je pun.  bukan nak cari publisiti murahan pun.  huhu.

nak dijadikan cerita.  aku suruh one of my friends follow blog aku.  selama ni aku memang perasan followers aku ade 27, so macam tak ambil kisah sangat la.  ingat la, da followers sikit.  huhu.  tak hot!  then, die ajar aku cane nak tukar ke face baru.  tukar, tengok2 followers ade 29 pulak.  aish, pelik.  takde la pelik sangat.  saje wat action sikit.  aku kan memang jenis tak ambil kisah, jadi aku biarkan jela.  malas la nak ambil kisah.  bukan penting pun kan.

then, tetibe terasa la pulak nak tengok list followers.  kire2 macam sikit.  pelik.  aku kire 5x taw.  ade 27 orang je.  aik, tadi 29?  list tulis pun 29.  aish, sangat pelik.  ke aku yang tak reti nak kire.  yelah, dah setahun tak belajar math kan.  aku kire banyak kali taw.  kire2, 27 gak.  tak naek 29 pun.

agak nye, blogspot ade masalah teknikal ke ataupun ade orang follow aku privately ni?  haaa.  siapakah anda? mengaku cepat, sebelum aku lapor kat abg polis yang hensem kat bandar seri iskandar ni.  haa takut kan?  cepat, ngaku.  nanti dah kena tangkap, jgn salah kan aku sebab tak bg warning pulak.  aku dah bagi ni.

alahai, bajet hot pulak.  ade ke orang nak follow aku secare misteri.  kalau ade, ape tujuan dy ea?  dy spy polis ke?  alamak, tapi aku bukan penjenayah.  takkan nak siasat aku ape2 kot.  jangan lah wahai follower private.  aku rase aku tak buat salah yang melangar undang-undang negara pun.  tapi, aku pernah la jugak buang sampah tepi jalan tu.  tapi, takkan tu pun beria nak siasat.  orang lain pun ramai yang buat macam tu.  tangkap la orang  lain same.  jangan la tangkap or siasat aku sorang je.  ni tidak adil, tidak adil bagi ku.  undang-undang negara kena la fair.  wat salah sikit je pun.  tu pun berie nak siasat kat blog segala.  bukan nye aku nak tulis setiap kesalahan kat blog.  tapi, yang ni aku dah cerita la pasal aku buang sampah.  haa, tengok, kan dah tercerita.  aku dah janji dengan diri aku sendiri, nak senyap-senyap je.  haish.  eh, tapi betul ke?

haa tak pun, ade orang jahat nak follow aku ke?  diorang nak bunuh aku ke?  tapi, ape salah aku.  follower, aku bukan anak dato, bukan jugak anak tan sri.  tapi aku hanye cucu kepada atuk aku je.  atuk aku tak kaye pn.  dy orang kampung.  tak caye, g siasat dy pulak.  orang cakap betul taw.  jangan lah ape-ape kan aku.  aku muda lagi.  tengah belajar lagi. tak habis diploma pun lagi.  jangan la macam tu.  teringin nak kerja, nak kawin lagi, nak ade baby.  jangan2.  carila orang lain taw. ok?  ok?  ^^v

hmmm, mau jadi tak ade peminat misteri?  HAHAHAA.  tekaan yang paling nonsense pernah aku fikir dalam jam ni.  haha.  takde makne sangat.  sape lah suke kat aku kan.  tak hot pun.  tak cantik.  tak free hair.  muke buruk.  tak putih, hitam pulak tu.  jalan tak macam model.  rambut tak libas macam model.  tak pandai lak tu.  aku takde package langsung unt orang suke kat aku.  jadi tekaan yang ni memang aku akn tolak dari list la.  hehew.

aku rase mungkin orang tu tersalah tekan.  takpun, maybe betul la yang....................................................... blogspot ade masalah teknikal.  takpela, mesti nanti dy elok balik.  :)

p/s:  SAYA SAYANG MAK AYAH SAYA.  xoxo!

You May Also Like

0 comments