Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

'Teringat' Kamu Juga, Kawan

by - 1:42 AM

Assalamualaikum,


hai kawan!
berapa lama kita tak jumpa?
miss YOU a lot !
hehe~

tu, atas tu tweet dy.  awww.  terharu taw.  hehe.  tak rindu, tapi teringat.  haaa, tu la dy Syafinaz Mohd Sabri (SMS).  seorang yang susah nak keluarkan perkataan rindu.  lebih senang keluarkan perkataan 'teringat'.  tak berubah dari dulu lagi.  kte tau, kmu rindu kte kan sebenarnye kan kan kan?  alalalaaa..hehe..dy cakap 'miss' tu Strong Word bagi dy.  sape yang dapat 'miss'dari dy, memang tu beruntung sangat!  emas tu dari dy.  hehe.


'I wonder if you remember me like I remember you right now.  Coz 'miss' is a strong word.'  hehew.  tweet dy.  untuk sape la tu..ehem ehem..lame kan kte tak jumpe?  tapi kte nak kamu tahu, tak pernah lupekan kamu.  diam kte bukan maksud melupakan.  jalan kemane pun, sejauh mane pun kte dari kamu and kawan-kawan, tak akan ada yg sama macam korang.  susah nak jumpa yang betul-betul sekepala macam korang sume.  berapa banyak gathering yang korang dah buat, tapi takde satu pun kte join.  my bad, Im sorry.  banyak sebab dan halangan.  :D

macam minggu hari tu, really sorry.  you know what, muka kte, teruk gila.  dah lama tak keluar rumah.  luka teruk sekarang ny.  kte sendiri takut nak tengok cermin dengan keadaan macam ni.  serious teruk.  huhuw.  ade mase kte jumpe, kte tunjuk gambar sbg bukti.  hehe.  sangat teruk and kte yakin korang pun akan takut dengan keadaan muke kte tu.  tak macam muke kte dah.  tak tahulah bile bole elok.  hope, cepatlah.  tapi, tak tahulah.  InsyaAllah.  :)

Syafinaz Mohd Sabri,
I remember you like you remember me
and maybe more than you
I remember (macam lagu I remember pulok)
selalu main misscall
selalu mesej-mesej
selalu jalan sama-sama
round naik motor sama-sama
rapat dengan kamu
we used the word 'memahami'
favourite drink; 100plus.
:)

nota kaki:  kalau list kan semua kat sini, tak muat pulok.  hehe.  tapi, dah list dari dulu and tersemat dalam memory kte ny.  miss you my dear friend.  :)

You May Also Like

0 comments