Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

✿ My Wish ✿

by - 6:41 AM


Hey hye !  everyone ade dreams dy sendiri kan?  Same goes to me.  Dreams?  No.  rny sy nak coretkan sedikit bout my wish.  Wish?  Dream?  Same or laen eah?  Tak tahu lee.  Rase macam same tapi macam lain pun ade.  Ok, stop mencari maksud sebenar dream and wish.  First of all, nak coret bout wish ni, wish utama sebelum merepek meraban masuk bab tak masuk dek akal ialah:

Nak lebih mendalami agama Islam.
Nak bahagiakan mak ayah.
Nak berjaya dalam hidup.
Nak bahagia disamping family tersayang.
For me, family come first !

    
Sy sedar sy tak baek mane.  Tapi tak salah kan mencuba untuk jadi yang baek walaupun mungkin bukan yang terbaik.  :) ok, now mari kte coretkan serba sedikit bout my wish ni.  dah bosan tak tahu nak buat apa, teringin pulak nak merepek kat ruang sy sendiri ni.  hehe. :D

RN’s Wish:

Handphone Samsung Galaxy S II

Handbag kotak

More blouse in cupboard

Memiliki sebuah kereta mini cooper (pink)
Even sampai sekarang takde condifent nak drive

Sebuah rumah yang comel
(kalau bole nak warne pink)

Landskap yang cantik

Pinggan, cawan, sudu, garfu (pink in colour)

Mangkuk, tempat letak beras, cabinet (pink in colour)

Bilik yang comel (pink)

Set katil, bathrobe and all things in the bedroom (pink in colour)

Novel-novel

Wahh.  Tak banyak.  Ade 11 je.  huhu.  Tak demand.  Sebab name pun ‘My Wish’.  Tak semestinya dapat kan.  Yes, I Love PINK very much.  Damn much.  Much much so much !

nota kaki:  pink and pink.  Then, pink again.  :D

kalau aku tak dapat, dapat belikan kereta mainan untuk bebudak pun jadi la.

You May Also Like

0 comments