Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Font Baru Untuk Baby Corby 2 ♥

by - 4:26 AM

Assalamualaikum,

haa.  oke, aku anak orang kampung je.  duduk pun kat kampung.  mak ayah pun tak kaya sampai bole support belikan kereta kan.  huhuw.  tapi, aku tetap bersyukur.  aku hanye mampu pakai Corby 2 je.  teringin nak pakai touch screen, beli la yang murah.  tapi semenjak aku guna, font dy tak bole nak tukar macam nset samsung yang lain pernah aku tengok.  pernah try banyak kali nak tukar, tapi sume tak jadi.  so, hari ni bosan-bosan, aku pun search kat google 'Corby 2 Font'.  eh terjumpa tutorial camne nak tukar font kat baby Corby ni.  so, now, baby corby dah tukar font baruuuu~~~~  comel taw (pade aku lah).  hehew.  nanti nanti jap kte nak tunjuk kat korang....


message :)


cek baki.  tamat tempoh dah :(


inbox :)


message warning dari 2900 :)


menu :)


My files :)


calendar :)


dictionary :)


note :)

huwaaaawawawa..suka suka suka suka..weee~  pape pun thanx to aimifiqa for her tutorials.  :) dy membuat baby corby menjadi lebih chummill.  syg baby sangat-sangat!  love love love mama love baby corby auwww~

nota kaki:  awesome!!

You May Also Like

2 comments

  1. hehe. tahniah for the great change right! i love corby 2 too! btw, what this font? hehe

    ReplyDelete
  2. hehe. thank you. sudagongu font. sy ambil dari blog awak jugak. btw, thanx alot for your tutorial :)

    ReplyDelete