Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Virus Bosan (2)

by - 8:35 AM


Assalamualaikum,

*Sesi 1*

Huh.  Aku dah tak tahu aksi ape nak buat sebab aku bosan tahap tak tahu lah nak cakap.  Duduk dah, berdiri pun dah, jalan pun mestilah dah.  Nak termenung pun dah tak tahu nak menungkan apa.  ok, aku sangat bosan.  Teramat bosan tak tahu words ape yang leh describe tahap kebosanan aku ni haaa.  Duk terperap dalam rumah, wow?  Tak best, serious tak best  =.=’  hari-hari makan megi.  Huaaah!  Rasa macam dah lembab sangat =(

*Sesi 2*

Aku tak minat politik.  Eh, tetiba lak nak masuk bab politik kan?  Upsss.  Eh, bukan politik lah.  Just aku macam kesal sikit lah.  Tak tahulah banyak ke sikit.  Kenapa orang melayu semakin berpecah macam ni?  Aku tak belah mana-mana pihak.  Aku sokong orang melayu.  Aku tak minat nak politik bagai.  Kalau aku debat bab politik, tu dah pelik dah.  ^^

*Sesi 3*

Ok, aku pelik ade orang yang cuba nak masuk rumah aku berapa kali ni.  Bukan berapa kali, tapi hari-hari aku dengar.  Semalam siap dy park lagi motor dy depan rumah aku.  Waahhh, berani nampak?  Sayang seribu kali sayang lah kan, ktorg tak nampak.  Tmbhn pulak, ayah aku takde time tu.  Patutlah berani semacam org tu.  Erk, aku tak tahu ape motif orang tu nak masuk rumah aku hari-hari.  Ni yang buat aku seram nak tinggal sorang-sorang kat rumah.

*Sesi 4*

Facebook pulak.  Haaa ni yang ag satu aku sedikit pelik la.  Macam mana boleh pulak dy cakap aku salah password?  Wahai facebook tersayang, tu akaun aku la.  Mestilah aku tahu password aku sendiri.  Takkanlah aku tak tahu.  Lagi pulak, bila pulak aku tukar password?  Kat situ pun tak mention yang aku dah tukar password.  Nasib lah facebook tu tak ada ape2, jadi tak berapa kesal sangat lah tak dapat bukak.  Hehe.

*Sesi 5*

Haaa kepala aku tiba-tiba blank tengok black kat tv ni haa.  Handsome.  Auw auw auw.  Hehew.  Ok, serious memang aku dah tak ingat nak tulis ape kat sini.  Semua sebab tengok black kat tv ni.    =D  im in love with you.  Hehehe.

*Sesi 6 - END *

Dah cukup kot aku luahkan kebosanan kat sini.  Sayang, I Love You and I want you.  Hahaha.  K bubye.

You May Also Like

0 comments