Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Emoticons !!

by - 11:15 PM

Assalamualaikum,

wahhh lame tak update blog !! :131: laa ni berhabuk dahh. kat sini pun dah berhabuk dah.. eh, kat atas tu pun, dah bersawang. eh, lame sangat eah da aku tinggalkan blog ni?:face14: rasenye tak lame la sangat. kan? kan? kan? tak tak tak tak tak..tak lama mana pun. kejap je. tapi dah lame tak berkemas. tambah-tambah ag lepas renovated ni. :face39: hehe. ala, kusamnye blog ni haa:face6:. saje nak testing tetiba jadi macam ni lak. dah tak nak guna blog skin la. dah bosan pulok. rase macam nak explore lak kalau guna template. hikhikhik. macam best. tapi tak berapa nak tahu. yela kalau dulu, main copy and paste dari btemplate or jelly pages or dari web mane-mane. kali ni tak buat dah. kali ni nak try buat yg sesimple mungkin:face34:. wish me all the best keyhh:face9:

eh eh eh eh jap jap jap ! nampak tak ade gambar-gambar dalam pos kali ni? nampak tak? :s::s::s:hikhikhik. comel kan? macam kuncing ni, comel macam kucing ni haa:sleepy:. rase macam nak pijak -pijak masuk tong sampah je kucing ni. erk? macam berani sangat kan. aaaa geli geli geli geli :119::119::119: geli dengan kucing :face25:

finally, dari awal cuti hari tu lagi dah try explore untuk cute emoticon ni. manyak susah owww~ rasa dah fedup dah hari tu. dah tak nak try dah. tapi jealous tengok blog orang lain yang ada emoticons ni. comel :face12: comel :face56::q::r: n memang dah putus asa dah hari tu. so, hari ni, blogwalking, jumpalah tutorial bab ni. hikhik. dahhh mau jadi dahh !!!! rupanya hari tu tak tukar bab setting. sekarang dah mau dahhh. tara tara taraaaaa :a2::m::l:

jealous tak? haaa jealous lettew ~ hikhik. padahal aku yang ketinggalan dalam bab ni. baru nak tahu buat macam mana. alah, tak kisah la. janji dapat gak merasa buat post ada emoticons comel-comel tu:face15:

ok, kalau ade sape-sape yang suke, boleh join buat. buat taw. nanti post bole jadi comel macam niii !!!:128:

ok, setakat ni saje lah celoteh ku pada hari ni. bubye ye :face19:

You May Also Like

0 comments