Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Twitter: Limit?

by - 9:43 AM

Assalamualaikum,

ok, hari ini, pada malam ini.  diri ini sedang membuang masa kat depan laptop ini sambil melayan twitter.  tengah2 syok layan twitter, tetiba pulak tak boleh reply tweet.  ape kes?  =.='  dy kate dah limit.  twitter la kate, huh !  tak faham aku.  aku cube beberapa kali gak lah, tapi tetap tak mau.  =(  so sad.  tak faham sangat.


haaa nampak tak ape dy tulis tu?  twitter yg tulis la.  bukan TL.  aku nak tweet "dah kenapa tak bole reply tweet?  limit?  ape tu?  =.=' eh tak nampak eah?  jap2.


haa ni laa yg dy cakap.  pastu aku pun tekan la learn more ni.  yela nak tahu gak ape sebab nye.


ok, aku rasa twitter ni ade masalah teknikal.


aku baru tweet 200+ macam tu laa.  tak sampai 1,000 pun lagi.  aku tak de la hot macam artis tu sampai bole tweet 1,000 dalam satu hari.  tak logik !  tetiba je nak sekat bagai.  grrrr.  geram.  huh !

lepas ni dah taknak kawan twitter lak.  :(  kbai !

You May Also Like

2 comments

  1. Huaaaaa~~!! menangis~~ dah terlaluuuuuuu lama saya tak on twitter....pfft! loading tersaaaaaangatttt lama....miss boyfie~~ :'( sabo je laah...

    ReplyDelete
  2. lowhh huhu. bukaklah. seronok taw twitter ni. lebih privacy dari FB :)

    ReplyDelete