Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

tak malu ke buat blog?

by - 7:42 PM

malu ke buat blog?  tak malu ke buat blog?  ok, sape cakap?  kawan me la cakap..tanye dy kenapa cakap macam tu?

"yela..tak malu ke cerita semua pasal hari-hari kite kat cny..hari ini aku nampak laki ni..dy senyum kat aku..suke sangat.."
haha.  memang betul pun ape yg dy cakap kan tu..tak malu ke?  act terasa jugaklah.  me pun ade wat blog mcm tu, tpi private la.  haa, tak cerita kat org ramai pun kan? so, tak malu sgt la..hehehe..sbenanye bagi me la..tujuan utama buat blog ni, sebab kat blog la nak cerita macam2..sebab (sebab lagi?) tak sume bole cerita kat kawan..tak sume kawan nak dengar..walaupun blog ni tak bole nak bagi nasihat, tapi at least lega..sebab (sekali lagi?) dah luahkan..

yela, macam2 tujuan yang lain..setengah orang wat blog nak kongsi pendapat pun ade..bukan semua orang wat blog sebab nak menggedik or so on..pape pun, jgn judge org berdasarkan segelintir yang kita lihat je..kan?

nak senang tak nak malu wat je blog tanpa identity..kan senang? haaa..  takde sape tahu anda tu siapa..hehehe..

me memang jarang sgt nak update blog yg ni..sebab malas nak tapis cerita..takut ada yg tersinggung..lebih suka update yg lagi satu..ade privacy..tak nak buat musuh yang lebih tepat !..  kan?

apa cerita sekarang?  ececeh..macam ade wartawan pulak kat depab n tengah tanya macam2 pulak kan..huhu..oke je sekarang..banyak kerja..bz..malas nak stdy pun ade..huhu..and still single (nak promote ke ape ny?)..huhu!

ok la, nanti-nanti jela share lagi..k babai. :)

You May Also Like

0 comments