Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

rindu? teringat? cemburu?

by - 8:20 PM

eh, rindu ke ni?  ke teringat je ek?  ke tetibe macam ade rase cemburu?  tapi nape pulak ade rase risau pulak terselit ni?  kenapa ni?  gila da kot?


siapakah insan itu?  tetttt.  haha.  my ex :)  hehe.

perasaan yang tak patut ade.  dy bukan sayangkan aku pun.  hmmmm.  k, fine.

ok, nak dijadikan cerita macam mana bole timbul rasa tu, macam ni..mase time aku nga syok couple la ngn dy kan ( sejarah da ok)..dy pena curang..byk kali sebenarnye..huhu  (bodohkan aku?  sian aku..)  then, salah seorang dari perempuan-perempuan tu ade blog..aku rajin jugak la dok melawat dy punye blog ni..so, dari situ aku tau la dy ny kos ape and dy ny mcam mane kan..

dy amek kos takbolemention..and what a surprise?  same la dgn ex aku !! (tetiba rasa macam..) aku terfikir kan, macam mane nanti kalau-kalau kan, dorang kerja kat tempat yang sama?  mesti dorang jadi kawan balik kan?  pastu, dorang nak bercinta balik kan?  mesti aku dah takde dalam memori ex aku tu..so sad!  eh, perlu ke?  tetibe rase risau pulak..alahai..tak perlu kot..

gila lah!  gila!  gila!!

kenapa tetibe je teringat ny..??  kemusykilan pulak.  rindu ke?  sape tak rindu kan..rindu la..hmmm..teringat ke?  mmg la teringat..tadi da cakap da..cemburu?  haha.  aku tak tahulah cemburu ke ape ny..arhhhhhhhhh!  kenapa perlu same?  kenapa?  tak boleh lain ke?  

Ya Allah, hello dear..dy bukan ade pape pun ngn kamu da.  sedar ke tak ny?  hmmm..betul jugak kan..watpe nak fikir sangat..nta la..aku kan ble da takde sape-sape..hmmm..orang yang aku harap-harap, mmg tak suka kat aku pun..tak pandang aku pun..aku sedar aku kan tak cantik..mmg tak la dy nak kat aku..huhu..nta, aku sunyi kot..nta la..jadi teringat kat dy plak..

nak balik kat dy..mmg tak kot rasanya..sakit!  kecewa!  pedih!  parah!  biaralah..semoga dy bahagia..and semoga dy berubah..insyaAllah..tak tahu lah..biarlah..

You May Also Like

0 comments