Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Minggu yang sangat Penat !

by - 7:14 AM

Assalamualaikum..

Minggu ny, minggu yang paling penat.  Full of presentation, test and quiz.  Sangat penat.  Tak tahu nak cakap penat tu macam mana da.  Adat la kan hidup student?  Aiceh.  Huhu

Hari-hari tidur pukul 2.30-3.00.  watpe?  Otp ke?  Mmg la salah.  Nak otp ngn sape kan?  Hehe.  Stdy, wat kerja, wat note, wat preparation unt esok.  Korban tidur.  Seawal 6.15 pagi da bangun da.  Bangun lewat nak kena beratur bilik air pulak.  Huish, kadang-kadang penat tunggu, kenapa lah orang ny mandi lame sangat.  Tengok-tengok da orang potong.  Patut lah pun.  Bangun lambat sikit je dah susah.

And then, kena stay lagi.  Menghadap lappy.  Sangat penat.  Tak biasa nak menghadap lappy lama-lama.  Dengan kena fikir kritikal lagi.  Bm sungguh!  Haha.  Dala aku ny sememangnya dilahirkan tak kreatif, tetiba nak kena buat kreatif, mmg ternganga la.  :O  Tapi, nasib baik lah group ngn budak laki, jadi kira ok la bab-bab tu.  Dorang kreatif.  Selamat. 

Tapi, Alhamdulillah.  Semuanya berjalan dengan lancar.  Quiz pun sama.  Semoga result pun okey la nak nye kan.  Hehe.  Tak tahu nak tulis apa dalam blog.  Huhu.   Sekarang da kat rumah.  Nak rehat.  Nak tidur awal malam ny.  Goodnyte youalls.  :)

student life  :(  (:

You May Also Like

0 comments