Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Jom Join 8share !

by - 8:57 PM

Assalamualaikum..



Apa itu 8share?  Dulunya dikenali sebagai SAYS. Sekarang dah tukar kepada 8share.  Sama je seperti nuffnang & churpchurp.  Kte siarkan iklan, nanti sape klik dari kita, kita dapat earns.  Tapi nampak lagi mudah dan senang dari churpchurp & nuffnang.  Nuffnang sampai sekarang Cik RN tak dapat earn pun. tak tahu macam mana gayanya. Haha.  Then, churpchurp ok lah. Tapi agak pelik kadang2 orang dah tekan tapi earn tetap tak meningkat. Acano tu? So Cik RN nak try  pulak 8share ni haa. Apa yang menarik lagi tentang 8share ialah sape takde blog pun boleh join sekaki, dua kaki pun boleh. yang ada twitter facebook pun boleh.  So, sape nak join, teruskan membaca k.

cara or tutorial nak daftar 8share

Memula masuk SINI

Then korang akan nampak ni



Tekan sign up macam biasalah.

Dapat ni pulak.



Isi semua maklumat yang dia nak.

Tekan create account tu.

Then actually korang kena verified emel korang dlu.

Pastu dari situ korang boleh start 3minute tours.



Isi lah preference, special semua seperti mana korang selalu daftar akaun. Heee. Jelas?

apa tunggu lagi, daftar cepat kat SINI


You May Also Like

2 comments

  1. Kalau sesiapa yg dah ada account says dulu boleh terus login guna account says.Earnings semua masih ada :D
    Entry Terbaru - Cara pasang password di Firefox

    ReplyDelete