Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Contest From IKEA for Couples

by - 8:02 AM



Assalamualaikum comel2 dan handsome2.

Hari ni nak buat entry untuk couple.  Wahhh menarik tak? Menarik tak? Menarik tak? Ok, siapa yang dah ada cik abam dan cik adik, meh dekat-dekat sini.  Fokus k.  baca leklok. Kalau tak anda rugi. Hehe.  Tak sabar kan? Ok.  Nak cerita pasal IKEA.  Korang tau tak IKEA tu apa? Tak tahu sila tanya Uncle Google k :)

Apa kena IKEA dan Couple pulak ni Cik RN oi? Haa nak cerita la ni haaa. :D

Sekarang ni IKEA ada mengadakan contest untuk couple2 (eh tak semestinya couple, Korang boleh je ajak mak ayah adik abang akak boipren gepren kawan rapat kawan jauh, yg penting berdua) pertandingan memasak.  Hadiah dia menarik babe! 38, 000.  Grand prize 10, 000 !!  sape agak2 pandai memasak-masak untuk dipersilakan lah join ye ye ye.


Agak2 macam korang tak faham tu, korang masuk link ni taw.  Kalau korang nak join/ register masuk link ni.  nak tahu maklumat lanjut tentang contest tu, masuk link ni.

p/s: tolong iklan2 di atas ye. mekaseh awak. :)

You May Also Like

0 comments