Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Jom Buat Duit Guna ChurpChurp (Anda Masih Belum Terlambat)

by - 8:36 AM


Assalamualaikum..ada orang kat rumah tak? Hihi

Post today nak kongsi tentang pengalaman baru, ecehh kata kan. Haha. Ok, mungkin agak lewat atau ketinggalan khonn.  Cik RN baru nak join “ChurpChurp” !! orang lain siap dah boleh shopping bagai, Cik RN baru nak buat. Baru je siap ni haaa.

Mula2 serious tak faham benda alah ni. so buat tak tahu jela kan. Even, dah nak dekat 5 tahun blogging ni haa.  At last, macam bosan la pulak jadi penganggur terhormat kat rumah ni.  so belek2 la orang lain punya blog. Pastu ada yang dapat duit. Aik, dapat duit? Cemane tu?  Pastu fikir, alah malas lah. Tah betul tak idak je benda alah ni haaa.

Tapi disebabkan tahap bosan yang lebih tinggi dari gunung eberest tu, Cik RN pun cuba la memahami apa itu ChurpChurp .  lawaklah pulak kan. Masa memula nak faham tu, rasa nak tanggal rambut, tak faham !! hohoho. Tapi last faham la jugak.

Berminat?

Ok klik sini dulu.


Step2 nak daftar ChurpChurp :

1. Klik Di Sini untuk sign up new account.




 Same tak?

Korang boleh isi emel dulu, then kena captcha.  Tapi mula guna “Sign in with Twitter” lah. Semua orang ada twitter kan.

Ada macam ni nanti.




2.  then korang isi lah username and password.  So, boleh terus daftar dah.

3.  setup account.  Korang kena isi secara detail dan betul. Tak mo tipu2 eah :D jangan lupa save pulak. (misalannya kalau dah terlog-out, korang tekan manage account k)

4.  pastu edit profile.  Tulis lah semua maklumat yang dia nak.  Yang ni tak boleh tipu2 taw.  Nanti takut cek tak sampai pulak khonn.  So, daftar elok3 k.

*manage account & profile boleh cari kat setting atas.  As usual.  Macam social networking yang lain.

5.  then, siap !! korang dah boleh share iklan2 dah.

Jom Menderma di :


terima kasih :)  hit your link, i'll donate for you too :)

You May Also Like

6 comments

  1. selain churp2 8share pun menarik. dah 2 kali cashout sana hehe.

    http://lovelynemo.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. seruis? bestnya !! yg mana lagi best? churp2 or 8share? :D

      Delete
  2. kebetulan, ifah pon baru daftar churp-2 petang tadi :D ifah dah click semua iklan cik RN. click iklan ifah punya pulak yerr :) jom sama-2 cari duit poket ! ^^

    http://ifahpunyalifestory.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you ifah :D dah klik untuk ifah jugak :)

      Delete
  3. 8share tu nama lama dia says tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. 8share ngn says sama. :)

      jom join :) http://pinkmerahlembut.blogspot.com/2013/05/jom-join-8share.html

      Delete