Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Bersama Idea Kita Kurangkan Kemalangan

by - 10:55 PM


Assalamualaikum. Hye semua. *lelambai tangan. ^_^/

Sejak dua menjak ni banyak kemalangan jalan raya berlaku.  Dah macam2 usaha pihak berwajib dah buat, tapi still tak dapat ‘zero’ kemalangan.  Kadang2 kita ni ada idea, tapi kita tak zahirkan idea kita.  memandangkan puasa pun dah nak dekat, lepas tu raya mesti kemalangan akan meningkat, kan? :)

Jadi apa kata kita semua masuk contest “Design a way of helping motorists to become safer road users.” Masuknya secara berkumpulan.  So korang boleh lah masuk ni dengan family members ke, kawan2 ke.

Grand Prize Winner:       RM25,000

Runner Up:                         RM10,000

Honorable Mention (8):                RM2,500

Menarik kan? Banyakkkkk !!! haha. So ape tunggu lagi, jom le join !! hehe.


Nak tahu syarat2 dan cara2 nak join, boleh masuk sini.

You May Also Like

1 comments