Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Harapan di Twitter :D

by - 8:04 AM

Assalamualaikum !  hai hai hai !  Wanshang Hao!!  *nta betul nta tak mandarina aku ni.  hihik.  takpolahh.

mari dekat-dekat lagi.  mari ramai-ramai kat sini.  ni aku nak cerita sikit.  nak kongsi kegembiraan.  *muka teruja habis dah ni.  menyengih dari tadi.

gembira?  kenapa?  dah nak kawin ke?

ayooo~  takkan gembira je pasal kawin kan.  hihik  bukanlah.

eee seronok sangat ni  *tutup muka dengan tangan

harapan twitter.  korang pernah ada harapan tak kat twitter?

haaa aku ade.. kau ado?

harapan aku kan, aku tweet artis and then dia balas balik.  banyak kali jugaklah aku dah tweet, tapi tak satu pun dapat reply dari dorang.  sampai satu tahap rasa dah malas.  huhuk.

takde maknanya malas.  rajin jugak aku tweet kat artis.  hihik.  kecewa kejap je.  wtpe lelame, bukan pakwe aku pun, dorang tak tahu pun.  buang beras je.  *ade kne mgene ke?

jadi, hari ni ternampak la gambar Nazim Othman pegang sorang budak.  serious macam seorang bapa yang penyayang.

aku pun hantar la tweet kat dia.  ikhlas.

and what a surprise?

dia REPLY BALIK!!!!

seronok, teruja tak tahu lah nak cakap macam mana.

macam tak percaya pun ada.  ternganga jap.  mata bulat.  serious mmg terkejut.  then, terjerit-jerit sampai mak marah sebab ganggu ayah nak tido !

kau tipulah, goreng bole laa..

eh, ape kau kate?  tipu.  eh, sorry sikit.  aku tak suka menipu taw.  haa kejap2..tengok kat bawah ni

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

haaa sekarang kau percaya kan?  hihik.

mood:  teruja tak habis lagi ^______^

You May Also Like

0 comments