Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Hidup Takkan Lari Dari Ujian

by - 9:22 AM

Assalamualaikum ~ :D

hye2.  semua sihat ke?  harap2 semua sihat la.  aih, dah lama tak celoteh panjang kat ruang belog ni.  tak tahu nak tulis apa act.  heee.

cuti sebulan setengah ni serious buat rasa macam lama gila.  sehari pun dah rasa tension.  tak tahu nak buat apa.  btw, sem ni sem akhir duduk asrama.  seronok?  biase je.  sem depan duduk rumah je.  malas nak fikir dah pasal asrama bagai.  walaupun rasa agak susah tak dapat asrama, tapi okey lagi la.  sebenarnya, tawar hati.  kenapa?  banyak sebab.  hehe.  tulah, everyday is learning process right?  kan dari situ barulah kita tahu mana lawan mana kawan.  I didn't highlight anyone, so please jangan terasa.  penat Cik RN orang terasa.  Cik RN terasa, takde sape pulak nak fikir kan?  so, daripada nak menjaga hati orang je, lebih baik ambil time ni jaga hati sendiri kan?  yelah, sabar tetap ada tahap.  kita manusia biasa kan?  lagipun..ok stop !

ntah la, sem ni rasa tak perform la.  tak tahu laaa apa nak jadi. tunggu jela rsult macam mana.  sem ni banyak masalah yang hidden tapi wujud.  haa mcm mane tu?  Cik RN tak suka kulikan orang dan Cik RN tak suka orang kulikan Cik RN.  faham tak?  tak faham?  emm k k k takpe..tak perlu faham.  heeee.  sem ni jugak la yang banyak nangis sebab terlalu stress dan tension.  yeah, I can't handle !  sebab tu laaa, exam macam harrreeeemmmmm ~

apa yang jadi Cik RN anggap macam ujian dari Allah SWT.  susah nak terima, susah nak cari jalan.  tapi tu yang buat Cik RN tak lupa pada DIA.  tanya pada DIA.  memohon pada DIA.  Alhamdulillah, ada pertolongan dari DIA.  Cik RN anggap dia bagi ujian sebab taknak Cik RN jauh dari DIA.  Alhamdulillah..

ok, mata dah sakit balik.  tak tahu dari mana dapat virus sakit mata ni.  time makan ubat and nak rest.  means tido lah tuu..heee..



(p/s:  tadi shopping barang kahwin dengan mak #Eh? :P )

You May Also Like

0 comments