Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Tutorial Assignjobs.com . Cepat Kaya dengan Assignjobs.com !!

by - 8:55 AM

Assalamualaikum semua !!

Apa khabar semua? Sihat? Alhamdulillah :)

Ok hari ni Cik RN nak update pasal ASSIGNJOBS.COM . eh apa tu ASSIGNJOBS.COM ? haa dia macam nuffnang, churpchurp, 8share jugak lah. Apa yang menarik tentang ASSINGJOBS.COM ni? dia lebih mahal dibayar. Wow, terbulat mata nampak. Tak sabar kan? Nak join? Eh tapi kan, jangan terkejut taw, dia tulis earn kita dalam dolar. Nak tahu RM kena darab 3. Jangan terkejut pulok taw. Haaa. Lepas tu, sign up je korang dah boleh dapat $2.00. banyak mehhh. Heee.

Tak sabar kan? Ok jangan buang masa dah.

Masuk sini cepat. ASSIGNJOBS.COM


nampak tak macam tu? ok isi semua maklumat. then pergi sign in emel untuk activekan. dah boleh iklankan untuk orang / iklankan produk kita sendiri. 

cemana nak buat iklan tu?

1. Pilih job. Apply for this job.

2. Ikut arahan.

3. Print screen page/ fb/ youtube sebagai bukti. Then upload kat www.imageshackus.com

4. Ambil link dia, paste kat ruangan yang disediakan.


Sebarang pertanyaan bolehlah diajukan. :)

You May Also Like

0 comments