Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Bajet Kahwin

by - 10:47 PM

Assalamualaikum semua :)

kepada bakal pengatin-pengantin di luar sana, yang belum berkahwin dan yang nak kahwin lagi ke, kini dah ada aplikasi untuk anda semua mudah untuk mengira perbelanjaan kahwin. walaupun nak kawin 10 tahun akan datang 14 tahun akan datang ke, pengiraan kena buat dari awal sebagai persediaan. yelah, takkan lah nak kahwin esok, hari ni baru nak kira semua. tengok2 duit ada 5o hengget je. acano nak kahwin ni kan? so, marilah kita sama-sama membuat persediaan awal.

jom visit link ni Bajet Kahwin


kalau anda dari pihak lelaki, klik Pihak Lelaki yang  warna biru tu. kalau anda dari pihak perempuan, klik Pihak Perempuan yang warna pink tu k.

kalau pihak lelaki, anda juga boleh tahu berapa mas kahwin untuk isteri anda yang telah ditetap kan oleh pihak negeri. pilih negeri, then akan keluar jumlah nya kat tepi belah kanan. contohnya kalau pengantin perempuan dari Perak, jumlahnya RM101.

harap aplikasi dapat membantu kita semua :)

insyaAllah.

You May Also Like

1 comments

  1. memang website ni bagus jugak untuk bagi guideline pada bakal2 pengantin sebenarnya...

    ReplyDelete