Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Menangis ???

by - 1:25 AM

kenape me perlu menangis sebab dy??

- NONSENSE!!!

dy bukan sape-sape pun..bukan pakwe pun..haishh..tapi, sumpah sedeh bile kne cmny..tpi nape nk sedeh sgt haa??  oke,  mmg agak rapat.  happy sangat dapat kenal ngn dy.  seronok sangat dapat baek ngn dy.  taknak mention dy ny sape.

sumenye berlaku secare tibe-tibe je..tibe-tibe nak jauhkan diri, malas nak mesej, malas nak contact..oke, bole time alasan..tapi kenape dgn me je???  sangat lahhh pelik kannn..

rase hati tu membuak-buak nak text or call dy..tapi, siyes rase akan menganggu dy..rindu la jugak..hehe..n then, my kawan bg msej tnye sal dy..cakap la da lost contact..dy pun msj la ngn gerangan tu..gerangan tu rep!!  me hanye tersenyum menyembunyikan rase kat hati..

satu hari, rase macam nak jugak text dy..oke, text la..lambat dy rep..tggu, tggu..dy rep..n then bwu bpe msj, dy ckp dy bz nti msj laen, tu pun law ade krdt, bye..siyez, law leh ase nak nages jap tu jgk.. T_T

nape ngn me dy wat cmtu..ny bukan 1st time..da lame me perhatikan..susa sgt nk cntct dy..i really mishu fren.. :'(

You May Also Like

0 comments