Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Saya nak TEMAN!!

by - 1:39 AM

haha..tajuk mcm desprate sgt je eah..yela sampai post mcm tu at blog..mcm tak laku je =.='
takde laaa...saje je...hehe...SINGLE MMG BEST..tapi, mmg terase sunyi..huhu..yela, takde dgr kate2 romantis, puitis, bsikan sayang, rindu and seangkatan dengan tuu laa...huhu..COUPLE? entah laa..melalui pengalaman, rase dy mcm..perit, sakit, susah hati, tak tenang..bukan mcm tapi memang daa..huhu..

bila da single, hmmmm sunyinya..rindu saat dulu..bila da takde kwan..trase sangat..eh, tak jauh beza mane pun..hehe..sje wat gempak cket..yela..dulu pun mse couple tak mcm couple pun..ok tu ok laa..mls nak cite, huhu! rindu tw. hehe.

tapi law ade ksemptan nk jgk laa...kumpul pengalaman..cewahhh..!! haha.  me pena story ngn my older brother.. cakap at dy, teringin laa nk couple byk2.. msti besh an.. slalu asek me je yg dipermainkan.. nak jgk wat cmtu..then, my brother ckp, JANGAN!!! (amboi~) dy cakap tak bek maenkan perasaan orang, jgn pk dekat, pk jauh2..ape yg akan terjadi..dy ckap ag, suke tak law me yang dipermaenkan?(komfem la tak..sbb ade pgalamn..huhu..its hurt!!)..sejak dari tu, tak psg niat mcm tu daa..hehe..

entah laa..susa nk time owg laen da..tau la nape..serik. takut. fobia. huhu..tpi boring, tak desprate laa...takde pun takpe. law ade, kre bonus la..weekkkkk...huhu..

ok la, pape pun study jgn upe.. :)

You May Also Like

0 comments