Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

MUET is around the corner !

by - 8:50 AM

Assalamualaikum, hye readers !! ok tak ada apa yang penting pun nak post. hihi. saja menaip. dah lama tak menaip ni haa. setelah penat mengulangkaji MUET ni. rasa macam kompiden je nak ambil muet, tapi bila buat latihan, serious fail. tak ingat dah. MUET sabtu ni. wish me luck keyh :) and Jumaat ni, result penerapan dah nak keluar, tapi rasa redho je kalau tak dapat. bak kata Eip, nak tak nak, dapat tak dapat hidup mesti diteruskan. haa kan.. so nak tidur dah lah ni. jap lagi dah nak bangun sahur. ok bye readers!! SELAMAT BERPUASA !! jangan lupa niat ye. hee. Assalamualaikum.

p/s: tolong klikkan iklan nuffnang Cik RN ye. ^^v

You May Also Like

2 comments