Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

HOT: Couple Seminggu !!

by - 8:50 AM



Couple seminggu? Alah, baru couple seminggu dah kecoh. Minggu depan dorang clash lah. Eh budak laki tu lepas tangan lah. Jantan tak guna. Kesian kt perempuan ni. janji janji tengok tangan saya ni janji !
 Assalamualaikum,

Haa, antara tu lah dok kecoh beberapa hari ni. macam tak ada cerita lain je korang ni kan? Jaga tepi kain orang kemain lagi chuolss. Cuba kalau orang lain jaga tepi kain kau, apa cerita beb?

Cik RN tak adalah muda sangat, dan bukanlah budak2. Dah masuk alam dewasa dah pun. feedback masyarakat kita sangatlah tak matang. Dan cakap macam tak sediri je chuolls ni. euwww.  Biarlah dorang tu, dorang nak bercinta, dah cara macam tu. Lagipun, budak2 lagi, biasalah. Nanti dorang dah besar, dorang malu lah nak buat macam tu. Kemain taw Korang ni, bab bash orang, hah nah bagi kat korang, meletup boom bang lah jadinya.

Sebenarnya lah kan, tak banyak beza dengan setengah remaja yang lain. Kemain taw, baru couple sehari dah bersweet bagai kat TL and FB. Cuma korang tak buat Video je. cuba kalau korang buat video, korang pn akan jadi mangsa bash. HAHAHAHA. Dia ada gak seminggu, korang tu sehari sejam baru couple, wahhh husband and wife chuolls, I love you till jannah !! tweet post macam2 yang tak senonoh. Same je sebenarnya. Tak payah lah korang beria bash2 dia. Dah2 lah.

Ingat, hari ni kita cerita aib orang, satu hari nanti Allah akan buka aib kita walau dalam rumah kita sendiri.

Sebenarnya rimas tengok pemikiran2 yang tak ada kemajuan and seronok cerita pasal keburukan orang. Hal kecik pun nak besar. Macam orang lain tak ada perasaan. Bukan nak backup, tapi korang cerita, korang buruk-burukkan orang lain, serious macam tak ada beza dengan couple2 yang bersweet sweat kat TL dan FB.

Tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi !!

Mintak maaf ye :)


p/s: jangan lupa klik iklan nuffnang Cik RN ye. Mekaseh sayang :*

You May Also Like

0 comments