Powered by Blogger.

=) They Follow My Stories (=

Petang Yang Membusankan

by - 1:11 AM

20 May 2011 bersamaan hari Jumaat.  hari yang baek an?  betul laa..

alamak.  bosannye me tak tahu nak buat ape ny.  mak ayah dah keluar.  yang laen dah tido.  g la tido... ish, taknak la.  tadi da tido.  takkan nak tido ag an?  gemuk nanti.  + sakit lagi.  tak boleh cmtu toa.  disebabkan tido jgk la tak dapat ikut abg dgn mak g tabung aji.  hehe.  igt dapat la ikut petang tadi.  sekali bangun tengok deme da nk g.  ahai,  sabo jelaa.  :(

nak watpe ptg ny eahh??

terasa macam nak makan ais kerim la pulak.  srlupppp.  sedapnye dapat makan ais kerim petang-petang macam ny.  kena ajak abg g beli ptg ny kat kedai mior.  minx2 la kedai mior bukak petang ny.  ameen.  ameen.  ameen. tapi camne law my abg said  "ish, kamu ny makan je tau.  semalam an da makan ais kerim?  taknak aku."  huwaaaa..... nak ais kerim.. :'(

nak g uma kawan pun.....  msti dowg balik kg.  nak try tanye malu la pulak.  huhu.  elleh, malu konon.  haha.  nak round naek motor, takut pulak terserempak dengan orang-orang yang taknak jumpa.  kes naye kalau tunjuk muke tu.  da mcm takut2 plak duduk cny.  huhu.  bukan takut laaaa.  cume berhati-hati.  minggu depan kan nak masuk da.  me xnk tuang kelas dala.  nak sehat, nak pegi kelas hari-hari.  hehe.

da bosan.  teringat kat belog ku ini.  haha.  terasa macam nak menaip.  so, disini la me menuju.  apekah ayat itu?  ah, bia la.  cikgu BM xcek pun la.  ha, ag 1 faedah nye, dapat berlatih menaip yang telah sebulan mt tinggalkan.  OMG! hey you little girl, how come you tinggalkan keybording selama 1 bulan.  owh3, so dangerous you know.  your accuracy and speed will going down.  go practice now!!  erkk.  owk3.  i'll do it.  cmne nak jadi daa menaip ny.  tidakkkk. takut fail!!  practice!  practice!  practice!  ok!  *bersemangat ny.  =D

facebook?  malas la nak on9.  macam dah takde pape nak tengok.

act, me teringin nak tengok Nur Kasih The Movie.  tapi, takde sape nak teman.  tak tahu nak naik ape pun.  huhu.  nak!  nak!  nak!  don't act like kid ok. yela, owk3!!

hmm..owk laa..nak mencari xtvt yang sesuai unt dilakukan pada petang ini.  sekian.  tata!

You May Also Like

0 comments